fredag 6. november 2009

SECTIONAL CHAMPIONS!!!

I dag hadde alle på skolen på seg grønt og hvitt siden Hamilton boys soccer team skulle spille en kjempe viktig kamp mot Poland. Hamilton ble states champions ifjord, så de er skikkelig gode.
Kampen var i Waterville som er 20 min unna Hamilton... Det var stappfullt av folk der og iskaldt ute. Kampen var utrolig spennende, det første målet gikk til Poland som var en nedtur, men tilslutt etter mange spenneden scoringer og sjanser vant Hamilton 3-2!!! Alle ble så glade :D Vi løp ut på bana av glade og gratulerte og klemte alle... det var helt villt :D Hvis de hadde tapt ville de ikke hatt flere kamper, men nå er de sectional champions som er kjempe bra :D hvis de vinner neste kamp går de videre og må spille om å bli the state chamions :D
Etter fotball kampen gikk vi til ishockey kampen Colgate mot Harvard. Det var 20 min igjen av kampen når vi kom og stillingen var 4-2 til Harvard... Det var en så moro kamp siden Colgate greide å score 3 mål når det bare var 10 min igjen og det vil si at de vant :D Jeg og Diego ble så glad etter denne kvelden.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar